Kommenttikäytännöt

Kysymyksiä, vastaväitteitä, lisähuomioita ja muita kommentteja otetaan ilolla vastaan tässä blogissa. Joissakin tapauksissa kommenttisi voi kuitenkin joutua muokkauksen tai poiston kohteeksi:

  • Roskapostiksi luokiteltavat tai puhtaasti mainostavat kommentit poistetaan. On sallittua linkittää esittämänsä asian kannalta olennaiseen sisältöön, mutta kommentin on liityttävä alkuperäisen julkaisun aiheeseen.
  • Kiroilua sisältävät kommentit poistetaan, jotta blogi säilyy lukukelpoisena ja perheystävällisenä.
  • Tämä blogi ei ole turvallinen tila ajatuksille, ideologioille, näkemyksille tai identiteeteille. Niistä saa keskustella ja niitä saa arvioida mm. rationaalisuuden, moraalisuuden ja sisäisen johdonmukaisuuden suhteen. Uhkaileva, solvaava, pornografinen, valheellinen tai kunnianloukkaukseen syyllistyvä kielenkäyttö tai kommentointi ei kuitenkaan edistä kriittistä asiakeskustelua, vaan poistetaan.
  • Yksittäistä henkilöä vastaan henkilönä hyökkäävät kommentit poistetaan.
  • Kommentit, joissa muita käyttäjiä ahdistellaan tai puhutellaan asiattomasti, poistetaan. Ole ystävällinen muita kohtaan.

Blogin ylläpitäjä pidättää oikeuden muokata tai poistaa erikseen huomauttamatta mitä hyvänsä kommenttia, joita sen julkaisuihin lähetetään. Kommenttikäytäntöjä voidaan muuttaa tarvittaessa koska tahansa.