Vuosi 2017
Vuosi 2019

Päivitykset 2018

luotu 20.2.2018 klo 23:47

muokattu 12.8.2018 klo 23:47


elokuu - heinäkuu - kesäkuu - toukokuu - helmikuu

elokuu

12.8.
Hieman lisää Wrightia: The Lord and His Prayer ja The Day the Revolution Began. Tiesithän, että Tom Wright on tulossa ensi tammikuussa puhumaan Teologisille opintopäiville? Älä ihmeessä jätä väliin, suuntaa Kauniaisiin Suomen Raamattuopistolle.
9.8.
Church History, Volume Two ja Bringing the Church to the World tahtovat myös mukaan.
8.8.
Vielä kaksi teosta: J. Warner Wallacen Cold-Case Christianity ja God's Crime Scene.
7.8.
Virittelin nk. älähdyslaatikon, jollaisia lehdissä ja kirjoissa käytetään nostamaan jokin lyhyt ajatus erityisesti esiin tekstin seasta. Sille on epäilemättä olemassa hienompikin nimi, mutta laatikkoa itseään voi ihmetellä vaikkapa Vanhan testamentin lakeja koskevassa artikkelissa.
6.8.
Ristiinlinkitin sanahakemistoja toisiinsa ja lisäsin uusia hakusanoja nyt, kun linkkitagien käsittelyfunktio toimii taas.
5.8.
Taas muutama lähdeteos: Improbable Planet, Who Was Adam? ja Why the Universe Is the Way It Is.
3.8.
Kaksi erittäin ajankohtaista teosta: Love Thy Body ja The End of Sexual Identity. Korjasin myös linkin Marttaa ja Mariaa käsittelevässä lähdeviitteessä, sillä jostain syystä koko Arcus Finland sivustoineen näyttää kadonneen internetin ihmemaasta.

Sivuston funktiorakenteessa oli muutamia outouksia, joita korjasin ohessa.
2.8.
Pari kirjaa lisää: God Behaving Badly ja Evidence That Demands a Verdict.

Kommentoi tätä katkelmaa

heinäkuu

27.7.
Pari lähdeteosta lisää – Keenerin ... And Marries Another sekä Habermasin ja Morelandin Beyond Death.
24.7.
Päivitin kirjahyllyä ja lisäsin kaksi teoskuvausta – What Is Marriage? sekä Kristinuskon juuret I.
23.7.
Huh... kyllä hyväkin aikataulu näemmä kaatuu helposti, kun eteen tulee kolmet juhlat, kaksi sairautta, perheleirin vetovastuu, Kansanlähetyspäivät, kielikoe ja muutama muu kookkaampi seikka. :)

Värkkäsin jo heinäkuun alussa selvennystä Jesajan kirjan ennustukseen neitsyestä, joka tulee raskaaksi, mutta en näemmä linkittänyt siihen vielä. Nyt Matteuksen evankeliumin 1. luku on (toistaiseksi) valmis: Joosefin saama ilmoitus on käsitelty myös historiallinen uskottavuutensa kannalta.

Kommentoi tätä katkelmaa

kesäkuu

23.6.
Tervetuloa matkalle Matteuksen evankeliumin halki! Tällä viikolla tarkastellaan ensimmäistä lukua ja tänään valmistui Jeesuksen sukuluetteloa koskeva osio. Tylsä katkelmako? Voi, kaikkea muuta! :) Painiskelin kuluneella viikolla myös heprean ja kreikan translitteroinnin kanssa ja voin ilokseni todeta, että työ näyttäisi olevan 98% valmis. Mikäli asia kiinnostaa, voit tällä testisivulla vilkaista, miten olen toteuttanut vieraiden kielten käsittelyn.
8.6.
Tuli mieleeni, että olin taannoin Pasi Turusen vieraana Radio Patmoksen Uskon puolesta -ohjelmassa. Tässä on linkki tallenteeseen.

Kommentoi tätä katkelmaa

toukokuu

22.5.
Lisäsin opetuskalenteriin linkit YouTube-tallenteisiin niistä puhetilanteista, joista tallenne on saatavilla.

Kommentoi tätä katkelmaa

helmikuu

20.2.
Lisäsin opetuskalenteriin linkin 3.12. saarnaan, jotta vuoden 2018 päivityssivukin olisi olemassa. :)

Kommentoi tätä katkelmaa

Vuosi 2017
Vuosi 2019
 

Ota yhteyttäX